Despre Noi

Floraria online Flori in Timisoara.ro prima florarie online locala din reteaua Flori in RO, in Timisoara care asigura livrarea de flori, aranjamente florale, cosulete de flori, flori in ghiveci si buchete de flori, la domiciliu, in maxim 4 ore de la comanda, oriunde in Timisoara.

Floraria online Flori in Timisoara.ro a avut prima comanda in 28 februarie 2007 si de atunci am livrat catev a mii de buchete de flori sau aranjamente florale insotite de mesaje de dragoste si afectiune. 

Flori in Timisoara.ro livreaza flori si buchete de flori cu serviciu trert de curierat rapid. Floraria online Flori in Timisoara.ro foloseste serviciile celor mai buni furnizori locali de flori pentru a avea intotdeauna certitudinea livrarii de flori proaspete. Pe Flori in Timisoara.ro poti comanda pe langa flori (trandafiri, gerbere, lalele, crini, irisi, cale, orhidee, garoafe, crizanteme, lisianthus, anthurium, flori in ghiveci) si ciocolata cat si dispunerea aranjamentelor florale in vaze pentru un efect cat mai puternic. Toate acestea fac din floraria Flori in Timsioara.ro un serviciu imbatabil.